Om leilighetene

Alle leilighetene kommer med romslige og lyse oppholdsrom med god takhøyde. Her er det rom for fleksibilitet med tanke på bruk og møblering. I 3-roms hjørneleiligheter får du lys inn fra flere sider.

Velg deg gjerne en 3-roms!
Da får du en gjennomtenkt løsning for den lille familien eller boltreplass for deg som er aleneboer. Her kan du ønske gjestene velkommen inn i entreen med god plass til garderobe.  Stua gir et lyst og romslig inntrykk med åpen kjøkkenløsning og utgang til  balkongene som vender mot sør. Her er det bare å flytte middagsselskapet ut når sola skinner!

Balkong mot vest?
Er du glad i lyse sommerkvelder, bør du se nærmere på leilighetene 104, 204, 304, 404 og 504. Da får du kveldssol og kan nyte deilige utekvelder med gode venner på den romslige balkongen. Det eneste som skiller leilighetene, er etasjehøyden.

Vegger og gulv
Leilighetene vil få gipsvegger og males i fargen Washed Linen, en varm gråbeige farge som gir en fin kontrast til mørke grå vinduskarmer. Dette blir gjennomgående i alle rom. På gulvene blir det 3-stavs hvitpigmentert parkett i eik.

Kjøkken med ditt eget uttrykk

Leilighetene kommer med et kvalitetskjøkken fra Sigdal, modellen Uno palett, med malte flater. Uno er en kameleonmodell som tilpasser seg omgivelsene og blir det kjøkkenet du gjør den til. Kjøkkenet er praktisk og renholdsvennlig med slette fronter. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som kombiskap med kjøl/frys, stekeovn med koketopp og oppvaskmaskin.  

Velg mellom 15 ulike farger og skap ditt eget personlige uttrykk.

God morgen, god natt!

Våkne opp til en ny dag i et lyst soverom i Hellebækhagen. Er du en morgenfugl, bør du velge deg en av 3-romsleilighetene som har vinduer både mot sør og øst. Fargen på veggene er den behagelige fargen Washed Linen.

Baderom
Baderommene leveres med modellen Lilje fra Sigdal, et klassisk og stilrent bad som leveres med speil og lys. Lilje har en hvit og slett overflate som gir en deilig følelse av renhet. Det blir lys grå fliser på gulv og vegg.

Borettslag på Hellebæk,
en spennende mulighet

De første leilighetene i Hellebækhagen blir organisert som borettslag. Dette er en trygg og forutsigbar boform med velprøvde løsninger for vedlikehold, vaktmestertjenester, snøbrøyting, vedlikehold og betaling av kommunale avgifter og fellesstrøm, for å nevne noe. Vår partner i Hellebækhagen er Kongsberg Boligbyggelag som vil forvalte økonomien og ta driftsansvaret. 

Borettslaget eies av de som bor her, og det er tydelige begrensninger på utleie. Dette gir gode bomiljøer, nettopp fordi beboerne har egeninteresse av å ta vare på sin egen bolig og området rundt.

I borettslaget har du som eier rett til å være med å bestemme. 
I senere år har bestemmelsene i boligbyggelagsordningen blitt endret, blant annet med muligheten til individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dette har gjort at mange anser leilighet i borettslag som et fullgodt alternativ til selveier-leilighet.

Hellebækhagen bygg A Her kommer de første 17 leilighetene.
Hellebækhagen bygg B Dette byggetrinnet kommer senere.
Hellebækhagen bygg C Dette byggetrinnet kommer senere.

Bo kortreist på Kongsberg

Hellebæk ligger et lite steinkast nord for Kongsberg sentrum, langs Lågens vakre bredder. Her vil vi bygge boliger for fremtiden med et trygt oppvekstmiljø, kort sykkelvei til jobben og gangavstand til Oslo-toget.

Dagligvareforretningen ligger rett rundt hjørnet, det samme gjør treningssenteret, svømmehallen og flere skoler; både Raumyr skole, Kongsberg International School og Kongsberg videregående skole. På kjøpet får du elva og skogen rett utenfor døra. 

Hellebækhagen er godt egnet for barnefamilier. Her kan dere rusle ned til en av de to barnehagene på området og ta sykkelen videre til jobben. Kanskje booker du en av de 8 el-syklene som beboerene disponerer, så slipper du tenke på motbakkene.

Følg med!

Her kan du helt uten forpliktelser melde interesse for utviklingen på Hellebæk. Bli blant de første som får nyheter og oppdateringer på alt som skjer på området.

Kontakt

PK Eiendom AS er utvikler av Hellebæk. Vi har en lang og solid historie i Kongsberg og et stort hjerte for byen.
Les mer på pk-eiendom.no

Aktiv Eiendomsmegling Kongsberg står for salg av leilighetene.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Harald eller Nora!

Harald Elveseter
Eiendomsmeglerfullmektig

harald.elveseter@aktiv.no
Tlf: 975 54 903

Nora Bråthen
Prosjektansvarlig

nb@pk-hus.no
Tlf: 454 02 325